maanantai 7. marraskuuta 2016

Niina With: Taisit narrata, StellaNiina With: Taisit narrata, Stella

Myllylahti 2013, e-kirja

Stella Kaarniston arkeen kuuluvat uusi työpaikka, velka-asunto, ystävät, jumppatunnit ja eläkeikää lähestyvät vanhemmat. Sekä jylhän komea, mutta asiallistakin asiallisempi esimies Petri Puumala.

Marraskuisen räntäkelin seasta Stellan elämään astuu myös naapurin Markus, joka saa Stellan kutomaan ympärilleen valkoisten valheiden seitinohuen verkon. Pinnistellessään kohti totuutta hän huomaa päätyvänsä sekä mainosmaailman nousevaksi tähdeksi että koko firman pelastajaksi. Mutta mikä on menestymisen hinta? Entä kuka on Figaro, nettitreffipalstan hurmuri numero yksi?


En olisi omatoimisesti valinnut tätä kirjaa luettavakseni. Löysin tieni tämänkin teoksen pariin kirjapiirimme kautta, jossa se oli äänestetty marraskuussa luettavaksi kirjaksi. Avioliittosimulaattorin positiivisen kokemuksen vuoksi päätin taas heittää ennakkoluuloni nurkkaan ja astua pois mukavuusalueeltani.

En voi sanoa pitäväni chiclit -genren kirjallisuudesta. Ja tämä on kyllä juuri sitä kaikessa merkityksessään. Yltiö hömppää ja sarja uskomattoman hyvää ja huonoa tuuria, jotka johtavat käsittämättömiin kommelluksiin ja tapahtumiin.

Tämä kirja oli siinä mielessä positiivinen yllätys, että se muutamaan kertaan sai naurahtamaan ääneen. Se oli myös sopivan kevyttä iltalukemista.

Yritin suhtautua kirjaan siten ettei kaikkea lukemaansa tarvitsisi niin tosissaan ottaa. Sain kuin sainkin luettua kirjan ilman hammasten kiristelyä loppuun, mutta silti lopputuntumaksi jäi halpa kopio Sinkkuelämää -sarjasta.

Minulle ei siis hirveästi sanottavaa kirjasta jäänyt, sillä omat arvioni on muutamaan lauseeseen tiivistettävissä. Eikä sitä kannata täysin lytätä vain siksi, että en vain pidä kyseisen genren kirjallisuudesta. Mutta varmasti kirja on on hauskoista rakkaustarinoista pitävien mieleen! :)


Arvostelu: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti